Kosovë

Për afro 2 muaj në Ferizaj largohen 400 tonelata mbeturina

Për afro 2 muaj në Ferizaj largohen 400 tonelata mbeturina

Drejtoria për Shërbime Publike ka hartuar një plan ideor për pastrimin e deponive pa leje në të gjithë territorin e kësaj komune për vitin 2019.

Vetëm gjatë kësaj periudhe të vitit kanë pastruar rreth 400 tonelata me mbeturina në qytetin e Ferizajt dhe në disa vendbanime për rreth, shkruan sot “Koha Ditore”.