Kosovë

Pesë milionë euro kredi për ujësjellësin e 12 fshatrave të Istogut

Pesë milionë euro kredi për ujësjellësin e 12 fshatrave të Istogut

Vite të tëra mbi 10 mijë banorë të 12 fshatrave të zonës së mbivadës, si quhet ndryshe pjesa lindore e Komunës së Istogut, janë në pritje të ujit të pijshëm nga ujësjellësi dhe të mos e konsumojnë më ujin e puseve sikur deri më tash, shkruan sot Koha Ditore.

Shtatorin e vitit 2017 ujësjellësin ua kishte premtuar kreu i Komunës, Haki Rugova.