Kosovë

Gjykata e Ferizajt vendos masë sigurie ndaj projektit “Bashkimi i qytetit”

 

Gjykata Themelore në Ferizaj nëpërmjet një aktvendimi ka nxjerrë masë të përkohshme të sigurimit për t’i ndërprerë punimet në rrugën me ngastër kadastrale 91-1 ZK Gurzë e Ulët dhe atë të rrugës Varosh-Ferizaj, në kuadër të projektit të ashtuquajtur “Bashkimi i qytetit”, shkruan sot Koha Ditore.

Rreth kësaj çështjeje Gjykata Themelore në Ferizaj ka aprovuar në tërësi propozimin e “Infrakos”-it, kundër propozimit të Komunës së Ferizajt.