Kosovë

Prizreni me Plan të Veprimit synon përfshirjen e komuniteteve RAE

Prizreni me Plan të Veprimit synon përfshirjen e komuniteteve RAE
 

Anëtarët e Kuvendit të Komunës së Prizrenit njëzëri kanë miratuar Planin lokal të Veprimit për Përfshirjen e Komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian për periudhën prej vitit 2019 deri në vitin 2023, shkruan sot “Koha Ditore”.

Përfaqësues të këtij komuniteti kanë bërë të ditur se kjo politikë publike duhet të ketë karakter afirmativ. Ndërsa anëtarë të caktuar të KK-së kanë theksuar se ky plan duhet të zbatohet dhe jo të mbetet vetëm një dokument në letër.