Kosovë

Peja gjobit nga 2 deri në 5 mijë euro ndotësit e lumenjve me ujëra të zeza

 

Rregullorja e re për ngarkesa dhe gjoba komunale, e cila u miratua të enjten nga Kuvendi Komunal, parasheh gjoba të ashpra për ata që derdhin ujërat e zeza në lumenj, kanale të hapura, kanale të ujitjes dhe hapësirat e tjera publike, shkruan sot Koha Ditore.

Sipas kësaj rregulloreje, janë paraparë gjoba prej 2 mijë eurosh për persona fizikë dhe 5 mijë euro për persona juridikë.