Kosovë

Prizreni synon investimet nga diaspora dhe përkrahjen e bizneseve të reja

 

Komuna e Prizrenit synon tërheqjen e investimeve nga diaspora dhe shtimin e bashkëpunimit të tyre me bizneset vendore. Paralelisht me këtë do të ketë përpjekje për mbështetjen e bizneseve të vogla dhe të reja me grante, shkruan sot Koha Ditore.

jetësimin e këtyre dy objektivave, lidershipi komunal ka formalizuar bashkëpunimin me dy organizata të ndryshme.