Kosovë

Hasjanët marrin zotimin e Qeverisë për hapjen e nënstacionit policor

Hasjanët marrin zotimin e Qeverisë për hapjen e nënstacionit policor
 

Anëtarët e Komisionit të trevës së Hasit të Prizrenit kanë marrë zotimin e kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, për hapjen e një nënstacioni policor në këtë trevë. Në të njëjtën kohë bashkëbiseduesit janë pajtuar edhe për realizimin e disa projekteve infrastrukturore dhe mjedisore në këtë zonë rurale.

Çështja e sigurisë në këto anë ka qenë shqetësim i adresuar prej kohësh nga përfaqësuesit e komunitetit. Shefi i këshilltarëve të AAK-së në Kuvendin e Komunës së Prizrenit, Ilir Baldedaj, ka bërë të ditur se takimi i Komisionit të trevës së Hasit të Prizrenit me kryeministrin Haradinaj është zhvilluar gjatë fundjavës, pikërisht me kërkesën për hapjen e nënstacionit policor në Has.