Kosovë

Një mësuese në Prizren s’e respekton grevën, vazhdon mësimin me nxënës

 

Greva në arsim po hyn në javën e tretë dhe shumica e shkollova në nivel vendi kanë mbetur të zbrazura, raporton KTV.

Situatë ndryshe është në shkollën “Xhevat Berisha”, në Prizren.