Kosovë

FLOSSK: Komuna e Shtimës shpërblen një kompani me dhjetë tenderë

FLOSSK: Komuna e Shtimës shpërblen një kompani me dhjetë tenderë

Organizata joqeveritare “FLOSSK dhe KUND ‘16”, që merret me monitorimin e shpenzimeve të parasë publike, nëpërmjet një platforme ka nxjerrë një komunikatë për media të martën, në të cilën ka bërë me dije se Komuna e Shtimes gjatë katër muajve të fundit të vitit 2018 ka qenë mjaft aktive në shpenzimin e parasë publike.

Sipas kësaj OJQ-je, Komuna e Shtimes nga muaji shtator deri në muajin dhjetor të 2018-s e ka shpërblyer kompaninë “Ardhmëria” të vetmen me dhjetë tenderë në vlerë prej afro gjysmë milioni euro. Kryesisht këto shpenzime kanë qenë të orientuara në fushën e infrastrukturës në përgjithësi, shkruan sot Koha Ditore.