Kosovë

Stafi i Emergjencës në QKMF në Lipjan kërkon shkarkimin e drejtorit

 

Stafi mjekësor në Emergjencën primare që funksionon në kuadër të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Lipjan, po kërkojnë shkarkimin e drejtorit të QKMF-së ,Agim Krasniqi, me arsyetimin se po u bën presion mjekëve, infermierëve dhe stafit teknik gjatë kryerjes së punës.

Gjithashtu, stafi i Emergjencës kanë akuzuar edhe kryetarin e Komunës, Imri Ahmeti, me arsyetimin se familjarët e tij pa të drejtë është kërkuar të trajtohen nëpër dhoma të veçanta në këtë emergjencë, shkruan sot Koha Ditore.