Kosovë

Ish-kryetari i Deçanit bëhet drejtor i Shëndetësisë

Ish-kryetari i Deçanit bëhet drejtor i Shëndetësisë

Ekzekutivi i Komunës së Deçanit ka pësuar ndryshime në përbërjen e tij, në kuadër të procesit të reformimit të Ekzekutivit të Komunës së Deçanit, që e kishte paralajmëruar në janarin e vitit të kaluar, kur e ka marrë postin e kryetarit, Bashkim Ramosaj.

Në muajin mars të vitit të kaluar, Ramosaj kishte filluar procesin e ndërrimit dhe emërimit të drejtorëve komunalë dhe për këtë proces ai kishte thënë se do të zgjaste deri në muajin shtator, kur ai kishte menduar edhe ta përmbyllte këtë cikël të ndryshimeve në shtatë apo tetë drejtori komunale, prej 11 drejtorive gjithsejtë sa i ka kjo komunë. Vitin e kaluar kanë ndodhur vetëm tri ndryshime në postet e drejtorëve komunalë, kurse këtë proces të papërfunduar vjet, Ramosaj e ka vazhduar këto ditë me ndryshime të tjera, që janë bërë në kuadër të procesit të reformave të Ekzekutivit, shkruan sot Koha Ditore.