Shumë lagje nuk u pastruan në Ferizaj shkaku i një defekti të kamionit të “Pastërtisë”

Shahadije Bikliqi Dragaçina Shahadije Bikliqi Dragaçina 09 January 2019 20:25

Banojnë në periferi të Ferizajt, vetëm 200 metra larg qytetit, por përballen me probleme të shumta.

Banorëve të rrugës “Hajdin Matoshi” dhe “Dedë Gjo Luli” u kanë mbetur mbeturinat para shtëpisë, raporton KTV.

Tash e tri javë kamionët e kompanisë pastrimi “Pastërtia” nuk kanë shkuar për t’i larguar mbeturinat.

Veç kësaj, këta banorë gjatë 24 orëve të fundit janë përballur edhe me mungesës të ujit të pijshëm si pasojë e një defekti në rrjetin e ujësjellësit.

Në kompaninë e pastrimit, një zyrtar i burimeve njerëzore ka thënë se kjo ka ndodhur shkaku i defektit në kamioni, i cili bart mbeturinat e kësaj lagjeje.

Sipas tij, pasi që kamionët tjerë t’i mbledhin mbeturinat në pjesët e tjera të qytetit, atëherë do t’i largojnë edhe ato nga kjo lagje.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme