LDK: Pushteti në Ferizaj lavdërohet me projektet e nisura nga ne

LDK: Pushteti në Ferizaj lavdërohet me projektet e nisura nga ne

Agim Ademi 08 January 2019 10:32

Lidhja Demokratike e Kosovës, dega në Ferizaj, ka kritikuar Ekzekutivin e Komunës me arsyetim se rrugët e asfaltuara gjatë vitit 2018 ishin projekte dyvjeçare të nisura nga ish- qeverisja e LDK-së. Sipas LDK-së, qeverisja lokale në këtë komunë për konsum politik po mundohet t’i marrë meritat për asfaltimin e dhjetëra rrugëve nëpër vendbanime.

Balton Dërgiti, këshilltar në KK të Ferizajt nga radhët e LDK-së, ka thënë se shumica e rrugëve të asfaltuara gjatë vitit 2018 janë projekte të buxhetuara dhe të nisura nga ish-qeverisja e kaluar, andaj ka sugjeruar Ekzekutivin e Komunës “të mos manipulojë me statistika”.

“Drejtori i Infrastrukturës në Komunën e Ferizajt ka publikuar disa statistika se janë asfaltuar 40 kilometra rrugë, në anën tjetër kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, pati thënë se 90 për qind e buxhetit të Komunës ishte borxh i trashëguar nga qeverisja e kaluar. Dilema tashti është se si u asfaltuan 40 kilometra rrugë dhe ku u morën mjetet nëse 90 për qind e buxhetit paskan qenë borxhe. Prandaj, qytetarët e dinë se këto 40 kilometra rrugë të asfaltuara janë projekte të buxhetuara dhe të nisura nga qeverisja e kaluar dhe të cilat kanë vazhduar gjatë vitit 2018”, ka thënë Dërguti.

(Më gjerësisht lexoni në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme