Kosovë

Halimi: Dyshojmë për shantazhim të simpatizantëve të PDK-së nga LDK-ja

Halimi: Dyshojmë për shantazhim të simpatizantëve të PDK-së nga LDK-ja
 

Partia Demokratike e Kosovës, Dega në Lipjan, nëpërmjet në një konferencë shtypi, të premten, ka njoftuar se ka nisur procesin e brendshëm zgjedhor për zgjedhjen e kryesisë së re të degës dhe nëndegëve nëpër fshatra.

Sipas PDK-së, komisioni zgjedhor në këtë subjekt shpeshherë po has në disa simpatizantë, të cilët po i frikësohen partisë në qeverisjen lokale (LDK) për të marrë pjesë në këtë proces, shkruan sot Koha Ditore.