Kosovë

Vendosen barriera në rrugën “Lidhja e Prizrenit” në Lipjan, aty ku ndodhin shumë aksidente

Foto: Koha
 

Komuna e Lipjanit në kuadër të projektit për sinjalizim horizontal dhe vertikal të rrugëve, të premten, ka vendosur edhe disa barriera në rrugën kryesore “Lidhja e Prizrenit” me qëllim të ngadalësimit të shpejtësisë së automjeteve.

Ndërkohë, para pak ditësh Koha Ditore pati raportuar se pikërisht në këtë vend ishte aksidentuar një grua e moshuar nga dy vetura derisa po e kalonte rrugën me katër kursi.