Kosovë

Përurohet pika e parë e stacionit model të autobusëve në Skenderaj

Përurohet pika e parë e stacionit model të autobusëve në Skenderaj
Foto: Komuna e Skenderajt

Në qytetin e Skënderajt është përuruar sot pika e parë të stacionit model të autobusëve, i cili gjendet afër Çerdhes së Fëmijëve “Nëna Zahide”.

Kryetari i Komunës, Bekim Jashari ka thënë se ky stacion është dhuratë nga firma “Shkumbini – AG”, dhe ka shtuar se qytetarët, gjegjësisht udhëtarët, me përurimin e këtij projekti, do të kenë kushte më të mira ndërkohë janë duke pritur për transportin publik.