Kosovë

Bizneset në Pejë i mbulojnë me ngjyrë produktet me “Kosovë e Metohi”

Bizneset në Pejë i mbulojnë me ngjyrë produktet me “Kosovë e Metohi”
Foto: Koha

Edhe pse ditët e para ishin marrë disa aksione për largimin e këtyre produkteve nga tregu, në raftet e bizneseve tregtare në qytetin e Pejës gjenden në shitje produktet e Serbisë që kanë në tiketat apo deklaracionet e tyre emërtime të tjera në kundërshtim me emrin kushtetues të shtetit tonë.

Gjatë ditës së hënë, gazeta “Koha Ditore” ka hasur në disa qendra tregtare dhe vetëshërbime produkte të Serbisë në shitje që i kishin mbuluar me ngjyrë emërtimet në tiketat e produkteve me emra që nuk i referohen si Republika e Kosovës.