INTERAKTIV

Sadiku: Në Mitrovicën e Veriut ka siguri

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Zëvendëskryesuesi i Kuvendit Komunal në Mitrovicën e Veriut, Skënder Sadiku, ka thënë se në terren në këtë komunë ka siguri dhe normaliteti nuk është larg, por, sipas tij, është politika që me retorikën e saj po shkakton kokëçarje te banorët.

Në Interaktiv të KTV-së, Sadiku është shprehur optimist se marrëveshja finale Kosovë-Serbi është afër.