INTERAKTIV

Kollçaku: Pala kosovare prej 2011-s ka dështuar në dialog

 

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmir Kollçaku-Mulhaxha, ka thënë se pala kosovare ka dështuar në dialog, çka sipas saj e kanë vënë Serbinë në pozitë shumë më të favorshme.

Ajo në Interaktiv të KTV-së ka thënë se nuk do të ketë vazhdim të dialogut çfarë ka qenë deri tash dhe se të gjitha marrëveshjet e arritura ndër vite do të rishqyrtohen.