Fashionista

Transformimi i veshjeve me teknologji

 

Kunihiko Morinaga para një dekade integroi për herë të parë materialin me veti fotokromike të ndryshimit të ngjyrës sipas dritës dhe që nga ajo kohë ka përdorur këtë teknologji në mënyrë të rregullt, njëherësh edhe në bashkëpunim me markën “Fendi”.

Kështu edhe këtë sezon, në teatrin “De la Madeleine”, e pamë përsëri dhe përsëri ishte një kënaqësi.