Fashionista

Shfaqja e “Victoria Secret” po rikthehet

 

Pas katër vjetësh brendi i njohur për të brendshme po rikthehet me sfilatën e mbajtur në fund të dhjetorit. Siç e quan stafi i brendit një dhuratë për festat e fundvitit.

Sfilata është një shfaqje, ku përveç veshjeve dhe modeleve, ka dhe performancë nga këngëtarët më të famshëm në botë.