Fashionista

Të gjithë disenjatorët në katër qytete të modës

 

“Sa jom n’Paris, sa jom n’Milano” është definicioni perfekt për këto ditë që kanë kaluar vajzat dhe djemtë që i përkasin botës së modës. Si çdo vit, u mbajt “Muaji i modës”, ku për katër javë blogerët, gazetarët e modelet e ndryshme vizituan katër qytetet më me influencë në këtë fushë. New Yorku, Londra, Milanoja dhe Parisi janë qytetet ku shfaqen sfilatat e brendeve më me zë në industri.

Pa diskutim se gjatë këtyre ditëve kemi parë trendët e ardhshëm. Nga sfilatat e mbajtura vërejmë se eleganca e klasikja nuk dalin asnjëherë nga moda, kësaj here iu dha më shumë zë këtyre pikave.