Fashionista

Erleta Imeri prezanton për herë të parë në media krijimet e saj

 

Dizajni dhe krijimi i veshjeve ka qenë një pasion i kahershëm për Erlehta Imerin, të cilin tani e ka shndërruar në profesion. Disenjatorja ka krijuar brendin e saj “Ere”, të cilin për herë të parë e prezanton në emisionin e modës “Fashionista”.

Ngjyra e kaltër është ajo që përfaqëson brendin dhe detajet janë elementet kryesore për disenjatoren.