Fashionista

Riprodhimi i veprave të vërteta të artit në tekstil

 

Të frymëzuar nga bota e artit, dizajnerët dhe markat luksoze nuk kanë hezituar kurrë të frymëzohen nga veprat e artistëve më të mëdhenj, disa madje të shkojnë deri në riprodhimin e veprave të vërteta të artit në tekstil