Fashionista

Një fashionista si Adelina

 

Njihuni me recetat “AdelinaCookDairy" dhe përgatitjen e veçantë të “Cheesecake”

Një histori e vërtetë e suksesit autentik! Adelina Jashari- Bikliqi është një nënë, e cila në mënyrë autodidakte nisi të postojë gjithçka që lidhet me ushqimin, vetëm duke përgatitur receta për familjen e saj.