EXPRESS

“Jericho” me gegë-rock, kuqezi në Mitrovicë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në një natë feste për 111-vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë, qendra “7 Arte” në Mitrovicë priti një performancë elektrizuese nga rock-grupi i njohur “Jericho”. Bendi njihet për shkrirjen unike të rockut alternativ, tingujve elektronikë dhe muzikës tradicionale etnike shqiptare. Është gegë-rocku për të cilin shquhet “Jericho” me një karrierë mbi çerekshekulli.

Shpalosja e kësaj palete të larmishme muzikore shtroi skenën për një natë të paharrueshme që ndërthur pa problem bashkëkohoren dhe tradicionalen.