EXPRESS

Kick Boxi, sporti në trend

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Stabiliteti fizik, vetëbesimi, disiplina dhe largimi i stresit janë veç disa nga të mirat e këtij sporti. Tash e 1 vit, Endrit Kyqyku po i shijon anët pozitive të kick-boxit, teksa thotë se ka parë te vetja ndryshime për të mirë.

“Është shumë sport i mirë, duke e ditur që është me intensitet të lartë, kjo ndikon në sistemin nervor ku lëshohen hormone për shpërblimin e trupit të njeriut. Ne e kemi në gjenetikë të bëjmë ushtrime si kickboxi. Ndikon mirë për largimin e dhjamit dhe ujit në trup”, tregon Kyqyku.