EXPRESS

Në kujtim të Erin Godancit

 

Të mërkurën komuniteti i muzikës dhe jo vetëm ai u shokuan nga lajmi për vdekjen e Erin Godancit. Dy nga personat e afërt me të kanë shpalosur sa anën profesionale po ashtu edhe atë shoqërore në raport me të.

Jeta e natës kishte energji tjetër kurdo që Erin Godanci, i njohur edhe me nofkën Erin GoDance, ishte pjesë e saj me setet e tij të mrekullueshme. Ai bënte që turma të mos ndalej asnjëherë së vallëzuari.

Djalë Prishtine, i rritur në lagjen “Dardania”, ditën ishte një programer ndër më të zotët në fushën e mbrojtjes nga sulmet kibernetike, derisa mbrëmjeve me muzikën e tij i argëtonte të rinjtë nëpër lokalet e Prishtinës.