EXPRESS

Veshjet e nusërisë për vitin 2021

 

Kryeqyteti historik është një nga rajonet më të pasura sa u përket punimeve artizanale.

Këtë verë sadopak është kthyer gjallëria e qytetit dhe dyqanet janë më të frekuentuara nga blerësit. Salloni i nusërisë “Tina” tashmë ka bërë gati modelet e shumta për vajzat që do të bëhen nuse këtë verë.