EXPRESS

Arkitektura si shpëtim i planetit

 

“Si do të jetojmë së bashku?” Kjo është pyetja që sivjet do të ngjallë debat në Bienalen e Arkitekturës në Venecia.

Pas një viti mungesë shkaku i pandemisë, temat për ambientin dhe se si mund të jetojnë njerëzit përkrah njërit-tjetrit, dominojnë instalacionet e edicionit të këtij viti.