EXPRESS

“Totem dhe tabu” me realitetin aktual si homazh për viktimat e pandemisë

 

Përmes lëvizjeve të trupit ata do të shtjellojnë histori që prekin tema të ndryshme. Kjo po i bën aktorët që të japin shumë nga vetja.

“Totem dhe Tabu” titullohet shfaqja e koreografit Robert Nuha, e bazuar në dramaturgjinë e Zana Hoxhës.