EXPRESS

“Gjallërimi” artistik i drurit

 

Kreativiteti krijues e ka bërë që edhe drurin ta shohë si një mundësi transformimi artistik. Copëzave të vogla Edina Qorrolli ka filluar t’u japë gjallëri përmes kombinimit të ngjyrave.

“Fillimisht kam dashur të nis të bëj diçka, duke pasur parasysh që më pëlqen arti dhe ‘fashioni’ shumë. Unë kam gjetur diçka në mes të tyre, e që janë aksesorët. E kam menduar në një mënyrë më unike, me dru. Kam vendosur përmes rrethit të ngushtë, të cilët më kanë shtyrë të hap një faqe në Instagram dhe ta zhvilloj më shumë këtë lloj biznesi. Është një hap i vogël për planet që i kam në të ardhmen”, ka thënë Qorrolli.