EXPRESS

Naile Ismajli flet për aksidentin që ia ndryshoi jetën

 

Naile Ismajli ishte vetëm 17-vjeçare kur jeta saj mori kuptim tjetër. Madje, për një moment mendoi se ajo nuk ishte më, se aksidenti i mori çdo gjë që kishte.

Në një rrëfim për KTV-në, Ismajli ka treguar se si 27 vjet më parë një ditë - edhe pse vazhdimisht me traktor bashkë me babanë dhe kushërinj të tjerë bënin të njëjtën rrugë – një gur i madh ua preu rrugën dhe çdo gjë i ndryshoi në jetë.