EXPRESS

Babë e bijë, kampionë në bowling

 

Është një ditë e zakonshme për Nysretin dhe Kaulën. Babë e bijë, kampionë në bowling, e kalojnë shumicën e kohës duke ushtruar. Nysret dhe Kaula Haziri janë kampionë në fuqi për edicionin 2019/2020 në të dyja kategoritë, ndërsa në kampionatin elitar për edicionin 2020/21 kanë përfunduar sezonin vjeshtor në vendin e parë në kategoritë përkatëse.

Sportistët gjilanas flasin për pasionin e përbashkët, teksa japin një shembull të mirë që sporti nuk ka gjini.