EXPRESS

Korniza punëdore nga bimë natyrale

Të gjitha këto korniza janë të punuara nga një trajnere e gjimnastikës dhe notit.

 

Të gjitha këto korniza janë të punuara nga një trajnere e gjimnastikës dhe notit.

Në fillim të këtij viti pandemik, kur u bë e pamundur ta vazhdojë aktivitetin e saj profesional, Kaltrina Selmanaj e nisi një iniciativë të re.