EXPRESS

“Kuzhina anasjelltas” për traditën e ushqimit

Në kinemanë Lumbardhi, përkatësisht në kuzhinën e saj verore, që është themeluar si një hapësirë për grumbullim, eksperimentim dhe shijim të ushqimit, për tri ditë ka zënë vend programi "Kuzhina anasjelltas".

Njëherësh ka shërbyer edhe për lansimin e Platformës Bashkë-krijuese “GërrGërr”, që sipas themeluesve inkurajon krijuesit, artistët dhe punëtorët në sektorin e kulturës të hyjnë në dialog me trashëgiminë kulturore për të prodhuar qasje, perspektiva dhe lexime të reja të artit, kulturës dhe historisë lokale, raporton KOHA.