EXPRESS

20 vjet rrugëtim mes sfidave e suksesit

Para njëzet vitesh, një grup entuziastësh të muzikës, vuri themelet e Filarmonisë së Kosovës.

Më 27 shtator të vitit 2000, u prezantuan për herë të parë para publikut në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë. Me kalimin e kohës, Filarmonia sa vjen e rritet por edhe dy dekada më vonë, shumica e koncerteve realizohen në të njëjtin vend, pa kushte adekuate, raporton KOHA.