EXPRESS

“EtnoFest” mbyllet me festë

Me melodinë e vjetër të Nazefete Shalës është përmbyllur festivali Etnofest.

Për tri ditë radhazi sa ka zgjatur festival tradicional në fshatin Kukaj, programi ka përfshirë ekspozim të artit vizual, si piktura, grafika, skulptura, qeramikë, fotografi dhe etno eksponate, raporton KOHA.