EXPRESS

“Qeleshet” në miniaturë dhe stilolapsi i Adem Demaçit, si përpjekje për të ruajtur vlerat kombëtare

Ka skalitur në mermer formën e tri qelesheve si përpjekje për t’i ruajtur e dokumentuar vlerat kombëtare.

Plisat që u përkasin krahinave të ndryshme janë formësuar në miniaturë nga skulptori autodidakt, Haxhi Gjoni.