EXPRESS

Në 142-vjetorin Lidhjes së Prizrenit u hap ekspozita e Parim Kosovës

 

Pesëdhjetë e dy fotografi pasqyrojnë rrugëtimin nëpër kohë në ngjarjet që trasuan rrugën dhe përcaktuan fatin e kombit.

Dëshmitë e një periudhe të rëndësishme për shqiptarët janë ekspozuar në ambiente të Kompleksit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, raporton KOHA.