Euro 2020

Një tifoz futet në fushë në finale

Foto: AP
 

Një tifoz është futur në fushë në minutën e 87-të të ndeshjes finale të Evropianit mes Italisë dhe Anglisë. Është dashur intervenimi i katër pjesëtarëve të sigurisë për ta larguar atë.