Euro 2020

Kompletohen çiftet çerekfinale të Euro 2020

 

Me përfundimin e ndeshjes Suedi – Ukrainë janë kompletuar çiftet çerekfinale të “Euro 2020”.

Në çerekfinale më 2 korrik do të luajnë Zvicra me Spanjën (18:00) dhe Belgjika - Italia (21:00).