Euro 2020

Rexhepi: Punën që po bën Muhamed Sejdiuni, nuk e kanë bërë paraardhësit e tij

 

Ndihmëstrajneri i Maqedonisë së Veriut, Xhengiz Rexhepi ka thënë se Maqedonia e Veriut nuk është dalluar aspak nga Austria dhe Holanda për nga orgnaizimi. Dhe, kjo sipas Rexhepit, falë punës që po bën kryetari i Federatës së Futbollit të Maqedonisë së Veriut, Muhamed Sejdini.

Ai ka thënë se për të ardhmen e tij te përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut, do të flas me kryetarin Sejdini.