Euro 2020

Arnautoviq: Në Londër nuk udhëtojmë për pushime

 

Futbollisti i Austrisë, Marko Arnautoviq, ka thënë se në Londër nuk do të shkojnë për pushime, por për ta befasuar Italinë.

Arnautoviq në konferencën për media tha se janë skuadër e re dhe e uritur për sukses.