Euro 2020

Zvicra dhe Turqia, ballafaqimi me nevojën e madhe të fitores

Foto: AP
 

Të paktën dikush nga ekipi i Zvicrës ka arsye për t’u gëzuar.

Portieri Yann Sommer shkoi në shtëpi pas humbjes 3:0 të mërkurën nga Italia për shkak të lindjes së fëmijës së dytë dhe më pas iu ribashkua skuadrës të premten. Tani për një detyrë më të vështirë, për ta kthyer në sukses kampanjën e Kampionatit Evropian.