Euro 2020

Dragusha e Jashari nuk shohin favorit absolut në Euro 2020

 

Trajneri Muhamet Dragusha dhe trajnerja Suada Jashari kanë refuzuar të konsiderojmë ndonjë përfaqësuese si favorite absolute për të triumfuar në Euro 2020.

Sipas Dragushës, duke marrë parasysh luhatjen që po kanë ekipet, nuk mund të ekzistojë fjala ‘’favorit absolut’’.