Euro 2020

Delaney: Rrethoja për Eriksenin ishte për ta mbrojtur familjen e tij

 

Kur mesfushori i Danimarkës, Thomas Delaney, urdhëroi bashkëlojtarët që ta formojnë një “gardh” rreth Christian Eriksenit të shtrirë në fushë, ai veproi pjesërisht në bazë të instinktit dhe pjesërisht nga përvoja.

Delaney ishte lojtari që inicioi rrethojën mbrojtëse ashtu që sa më pak të shihej në publik nga ajo që po kalonte Erikseni. Ai kolapsoi gjatë ndeshjes me Finlandën dhe mbeti i shtrirë për një kohë.