Euro 2020

Phillips, ylli i ri i mesfushës angleze

 

I gjithë potenciali i Kalvin Phillipsit është shfaqur në skenën e madhe, në Kampionat Evropian: presioni këmbëngulës, teknika mbresëlënëse dhe vizioni për pasime.

Llogaria e “Euro 2020” në Twitter u mbush me komente ku ai quhej “Pirlo i Yorkshire”.