Euro 2020

Rrugëtimi i Jorginhos nga bregdeti brazilian deri në “Euro 2020”

 

Pas shumë vjetësh trajtimi të keq dhe keqkuptimi, Jorginho është bërë fitues i Ligës së Kampionëve dhe njëri prej lojtarëve kryesorë të Italisë në “Euro 2020”.

Për të kuptuar se si Jorginho ka arritur kulmin e lojës, pavarësisht kritikave të vazhdueshme, mjafton të shikohet rrugëtimi i tij për në maj dhe pengesat e shumta që ka kapërcyer rrugës.