Euro 2020

Italia e vendosur ta dëshmojë forcën që në ndeshjen hapëse

FOTO: AP
 

Turqia dhe Italia e hapin “Euro 2020”, të premten mbrëma (21:00) në “Olimpico”, Romë, një vit më vonë se që ishte planifikuar, për shkak të pandemisë COVID-19.

Rreth 16 mijë shikues pritet të jenë në stadium në ndeshjen hapëse të Evropianit të futbolli, ndërsa shikues pritet të ketë në të gjitha 51 ndeshjet që luhen në 11 vende të ndryshme prej 11 qershorit deri më 11 korrik.